Εκλεκτός τύπος μακρύσπερμου ρυζιού, όπου παίρνει το κίτρινο χρώμα του από τον εξωτερικό φλοιό του έπειτα από ειδική υγροθερμική επεξεργασία (προβρασμένο), κατά τη διάρκεια της οποίας οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά διαχέονται από το φλοιό στον καρπό προσδίδοντας του υψηλή διατροφική αξία.
Η ιδανικότερη επιλογή για σπυρωτό πιλάφι, επίσης επιλέγεται σε σαλάτες και γαρνιτούρες.
Για κάθε μέρος ρυζιού προσθέτουμε 2½-3 μέρη νερό. Βράζουμε για περίπου 20’.
Βιολογικό Ρύζι Κίτρινο
Μεσολόγγι
500gr