
Ιδιότητες:
Το ρύζι νυχάκι είναι λεπτό, μακρύσπερμο με λευκό κρυσταλλιζέ χρώμα. Πρόκειται για πιο σκληρό ρύζι και με λιγότερο άμυλο, κατάλληλο για σπυρωτό πιλάφι, σπανακόρυζο και μαγειρευτά φαγητά.
Τρόπος χρήσης:
Είναι το ιδανικό ρύζι για σπυρωτό πιλάφι σε φούρνο ή σε κατσαρόλα με ιδιαίτερο άρωμα.
Για κάθε μέρος ρυζιού προσθέτουμε 2-2 1/2 μέρη νερό. Βράζουμε για περίπου 15’.
Συστατικά:
Βιολογικό ρύζι νυχάκι
Είδος συσκευασίας: Σακουλάκι PP
Καθαρό βάρος: 500 γραμμάρια
Προέλευση & παραγωγή: Μεσολόγγι