Ιδιότητες:
Το ρύζι καρολίνα είναι λευκό μεσόσπερμο ρύζι, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα, κατάλληλο για πιλάφι, ριζότο και φαγητά φούρνου. Χάρη στη μοναδική του ιδιότητα να απελευθερώνει άμυλο την ώρα που μαγειρεύεται, το φαγητό με ρύζι καρολίνα γίνεται εξαιρετικά ζουμερό και χυλωμένο.
Επίσης είναι κατάλληλη επιλογή ρυζιού για ντολμαδάκια και για γιουβαρλάκια.
Τρόπος χρήσης:
Είναι το ιδανικό ρύζι για όλες τις μαγειρικές χρήσης.
Για κάθε μέρος ρυζιού προσθέτουμε 2-2 1/2 μέρη νερό. Βράζουμε για περίπου 15’.
Συστατικά:
Βιολογικό ρύζι καρολίνα
Είδος συσκευασίας: Σακουλάκι PP
Καθαρό βάρος: 500 γραμμάρια
Προέλευση & παραγωγή: Μεσολόγγι