Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Προφίλ

Η physis ambrosia είναι το όραμά μας, για την ανάδειξη ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου διατροφής.
Γεννήθηκε με στόχο να φέρει στην καθημερινή μας διατροφή την αμβροσία της φύσης μέσα από τα αρωματικά φυτά και βότανα που μας προσφέρει απλόχερα η ελληνική γη.
Τα προϊόντα μας είναι απολύτως φυσικά και αγνά, όπως τα προσφέρει η φύση, χωρίς καμία μηχανική επεξεργασία, πρόσθετα ή χημικά, υψηλής βιολογικής αξίας και θεϊκής γεύσης όπως η αμβροσία των αρχαίων θεών.
Είμαστε ο Φώτης και η Κατερίνα δύο νέοι άνθρωποι, με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη μας για την ελληνική γη και την πίστη μας στη δύναμη της φύσης και τα αυθεντικά προϊόντα που προσφέρει.
Έτσι, αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε τους θησαυρούς της προσφέροντας στο σύγχρονο άνθρωπο γνήσια φυσικά προϊόντα για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, που προάγουν υγεία και ευεξία.
Η εταιρεία στοχεύει να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τυποποίησης και συσκευασίας, υψηλών προδιαγραφών βιολογικών προϊόντων, πρωτίστως ξηρής δρόγης βιολογικών αρωματικών φυτών και βοτάνων και στη συνέχεια άλλων ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, με στόχο την προώθηση και διάδοσή τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.